Despre Noi

Evrika Dent

Proiectul Evrika Dent a luat naştere în anul 2017 cu scopul de a oferi pacienţilor un cadru optim pentru rezolvarea afecţiunilor oro-dentare şi menţinerea sănătăţii orale. Credem cu tărie că şedinţele de profilaxie, controalele periodice şi respectarea regulilor de aur în medicina dentară fac diferenţa în timp.

Echipa noastră

Echipa noastră de specialişti se remarcă prin profesionalism şi capacitatea de a răspunde prompt oricărei probleme stomatologice tuturor pacienţilor care ne calcă pragul. Clinica Evrika Dent oferă o gamă largă de tratamente stomatologice începând de la profilaxie, odontoterapie restauratoare până la chirurgie orală şi implantologie, endodonţie la microscop, protetică dentară, parodontologie, ortodonţie, stomatologie pediatrică.

Cateva din serviciile noastre

Chirurgie orală

Cea mai frecventă manoperă de chirurgie orală realizată în cabinetul de medicină dentară o reprezintă extracţia dentară.

Citeste
Endodonţie la microscop

Endodonţia este ramura stomatologiei care se ocupă de tratamentul canalelor radiculare.

Citeste
Ortodonţie

Tratamentul ortodontic are ca scop alinierea dinţilor şi realizarea unei muşcături stabile şi obţinerea unui zâmbet plăcut fără înghesuiri sau spaţieri dentare.

Citeste
Parodontologie

Boala parodontală este o afecţiune dentară, cauzată în principal de bacterii, ce duce la distrugerea ţesuturilor care menţin dintele în os.

Citeste
Protetică dentară

Odată cu distrugerea dinţilor sau pierderea acestora se impune restarurarea protetică pentru a obţine o masticaţie eficientă a alimentelor.

Citeste
Stomatologie pediatrică

Echipa Evrika consideră ca vizita la medicul stomatolog a celor mici are o importanţă aparte şi dictează modul în care aceştia se vor adresa medicului stomatolog în viaţa de adult.

Citeste