Dr. Alina Dragomir

Dr. Alina Parnia Dragomir

Medic Dentist, specialist chirurgie dento-alveolara

Ma numesc Alina Dragomir, sunt medic dentist specialist chirurgie dento-alveolara. In ultimii 10 ani, cabinetele de stomatologie sunt locul unde mi-am petrecut o parte semnificativa de timp. Si zic cabinete caci, fie ca observator, medic dentist, ajutor sau specialist, am colaborat cu un numar semnificativ de cabinete stomatologice din Bucuresti si Ploiesti.

EvrikaDent este proiectul in care incerc sa acumulez toate partile/experientele pozitive din locurile frecventate. Incercand in fiecare zi sa aduc un plus in tratamentele pacientilor mei, sunt in permanenta in contact cu colegi specialisti din domeniu si la cursuri de specializare. Astfel, un lucru imi este clar: stomatologia este o ramura medicala in permanenta schimbare, cu influente comerciale si medicale si noi, ca profesionisti ,trebuie sa ajutam pacientii sa aleaga varianta optima de tratament. Colaborarea este o parte esentiala pentru progres. Astfel, colega mea Dr. Ioana Raiman ( Pantau ) , colega de facultate si specialitate, ne da un mare ajutor in parte chirurgicala a planurilor de tratament. Calmitatea, dar si rabdarea dobandita din experienta ca si mama, o fac sa primeasca cu drag si micii pacienti tematori in cabinet. Reintalnirea cu Ioana este mereu un prilej de zambete pentru pitici.

Misiunea noastră este să facem oamenii sa zâmbească

Fie ca veniţi pentru o şedinţă de profilaxie, un tratament de canal spre perfecţiune, un implant dentar sau extracţia unei măsele care vă speria, găsim împreună cele mai bune soluţii pentru problemele dumneavoastră dentare.